Herkku & Lakritsan tarjoukset

Miksi kannattaa tilata?

Tarjouskampanjoilla myynti on helppoa. Herkkujen myynti ei vaadi erityisosaamista, jonka vuoksi myös lasten on helppoa osallistua varainhankintaan. Näin kampanjasta tulee koko perheen projekti (varainhankinta ei jää vain vanhempien / huoltajien vastuulle). Kun tilaatte suoraan sopivan määrän tuotteita, myyntiaika pysyy lyhyenä. Tuotteen voi antaa asiakkaalle kaupanteon hetkellä.

Tarjouskampanjoita on neljä eri kokoista: pronssi, hopea, kulta ja timantti. Kampanjat sisältävät tietyn määrän tuotteita ja kaupanpäälle tulevia 250 g:n irtomakeispusseja. Irtomakeiset on tarkoitettu ahkerien myyjien palkitsemiseen, tai vaihtoehtoisesti voitte myydä pussit kioskissa tai myyjäisissä.

Lisäksi alakouluikäisille on saatavilla kaupanpäälle hienot Herkku & Lakritsa varainhankintamitalit. Muista siis mainita mikäli haluatte tilaukseen mukaan myös mitaleita.

Educa -messutarjous

Kaikkiin suoriin tilauksiin ja tarjouspaketeihin tulee kaupanpäälle kaksi mysteeriboksia. Toinen ryhmällesi jaettavaksi ja toinen itsellesi kampanjan vetäjänä. Mysteeriboksi on runsas ja se sisältää makeita ja suolaisia herkkuja. Tämän lisäksi saatte normaalit kampanjaedut pronssi-, hopea-, kulta- ja timanttitason mukaan. Messutarjous on voimassa 15.1.- 31.1. Jos haluat hyödyntää messutarjouksen, jätä tilaus tuona aikana.

Miten homma toimii?

1. Asettakaa ryhmällenne yhteinen tavoite (tuotemäärä, tuotto)

2. Valitkaa sopiva paketti tarjouspaketeista tai räätälöikää oma kampanja valitsemalla tuotteet kaupastamme.

esim. 150 kpl metrilaku, 100 kpl keksit, 25 kpl Herkkusalkku ja 25 kpl toffeesekoitus.

Tuotteiden suhde voi olla mikä tahansa kunhan paketin koko täyttyy, eli esim. 150 kpl (pronssi -taso), 300 kpl (hopea -taso), 500 kpl (kulta -taso) tai 1000 kpl (timantti -taso).

3. Halutessanne voitte aloittaa myynnin ennakkoon ennen toimitusta. Näin osa tuotteista on myyty etukäteen.

Kampanjan voitte varata vaikka heti, ja halutessanne sopia toimituksen myöhemmälle ajankohdalle. Normaali toimitusaika on noin 1-5 arkipäivää.

Tarjoukset

Pronssikampanja: tuotto 600 €

Sisältää 150 pussia metrilakuja
Maksuaikaa 14 vrk
KAUPANPÄÄLLE 15 kpl irtomakeispusseja

Esimerkki: jos ryhmässänne on 10 myyjää, jokainen myy 15 pussia lakuja.

Metrilaku_Pronssi_mitali

Hopeakampanja: tuotto 1200 €

Sisältää 300 pussia metrilakuja
Maksuaikaa 30 vrk
KAUPANPÄÄLLE 45 kpl irtomakeispusseja (250 g / pss)

Esimerkki: jos ryhmässänne on 20 myyjää, jokainen myy 15 pussia lakuja.

Metrilaku Hopea mitali

Kultakampanja: tuotto 2000 €

Sisältää 500 pussia metrilakuja
Maksuaikaa 30 vrk
KAUPANPÄÄLLE 90 kpl irtomakeispusseja (250 g / pss)

Esimerkki: jos ryhmässänne on 25 myyjää, jokainen myy 20 pussia lakuja.

Metrilaku Kulta mitali

Timanttikampanja: tuotto 4000 €

Sisältää 1000 pussia metrilakuja
Maksuaikaa 30 vrk
KAUPANPÄÄLLE 210 kpl irtomakeispusseja (250 g / pss)

Esimerkki: jos ryhmässänne on 50 myyjää, jokainen myy 20 pussia lakuja.

Metrilaku Timantti mitali

Tarjoukset kekseistä ja herkkusalkuista löytyvät oheisesta linkistä.

Haluatko aloittaa varainhankinnan herkuillamme?

Jos haluatte tilata tarjouspaketin, voit klikata kampanjan kohdalla olevaa linkkiä. Jos haluatte aloittaa ennakkomyynnin herkuillamme, tilaa myyntikuvastot ryhmällesi tästä. Suosittelemme ottamaan kaksi myyntikuvastoa / myyjä.

varainhankinta esitteet

Tehkää niin kuin Kempeleen Ajax Sarkkiranta

P09 joukkue pähkäili varainhankintaa pidemmän aikaa, ja vaihtoehdoista päädyttiin metrilakuihin. Tämä valinta osoittautuikin todella hittituotteeksi. Päätettiin tilata erä, jotta pojat pääsisivät tuotteen kanssa suoraan kaupoille. Lakut suorastaan vietiin käsistä. Tästä johtuen päätimme tilata lisäerän ja suuntasimme kauppakeskukseen, jossa pojat jatkoivat esimerkillistä myyntityötä.
Asiakaspalvelu oli todella mahtavaa ja vaivatonta, tunsimme itsemme tärkeiksi asiakkaiksi. Tilauksen tehtyä saimme sähköpostiin tarkan selvityksen tilauksen vaiheista ja toimituksesta. Tuotteet toimitettiin kotiovelle saakka sovittuna ajankohtana, jonka koimme todella vaivattomaksi. Mitä metrilakuihin tulee, ne ovat superherkullisia, tuoreita ja ennen kaikkea kotimaisia. Pussiin on valittu makuja jokaiselle herkkusuulle! Kaupanpäälliskarkit kävivät pojille palkaksi myyntityöstä, iso kiitos niistä! Tulemme varmasti jatkossakin tekemään varainhankintaa lakujen merkeissä. Myyntivoittoa kertyi 1400 €.

Kempeleen Ajax Sarkkiranta P09 joukkue

Joukkue myymässä metrilaku varainhankinta

Takaisin etusivulle