Miten Herkku & Lakritsa myynti toimii?

Myyntiin on kaksi vaihtoehtoa:

1. Suora tilaus valitsemillanne tuotteilla (esim. tarjouspaketit)

2. Ennakkomyynti

1. Suora tilaus

a) Asettakaa ryhmällenne yhteinen tavoite (tuotemäärä, tuotto)

b) Valitkaa sopiva paketti tarjouspaketeista tai räätälöikää oma kampanja valitsemalla tuotteet kaupastamme.

esim. 150 kpl metrilaku, 100 kpl keksit, 25 kpl Herkkusalkku ja 25 kpl toffeesekoitus. Tuotteiden suhde voi olla mikä tahansa kunhan paketin koko täyttyy, eli esim. 150 kpl (pronssi -taso), 300 kpl (hopea -taso), 500 kpl (kulta -taso) tai 1000 kpl (timantti -taso).

c) Halutessanne voitte aloittaa myynnin ennakkoon ennen toimitusta. Näin osa tuotteista on myyty etukäteen. Tarvittaessa voitte varata tarjouskampanjan ja sopia toimituksen myös myöhemmälle ajalle.

Kaikkiin suoriin tilauksiin ja tarjouksiin tulee kaupanpäälliset tilauksen koon mukaan. Maksuaikaa saatte laskulle 14-30 vrk tilauksenne koosta riippuen. Näin ehditte hyvin keräämään maksut asiakkailta.

Toimitusaika noin 1-5 arkipäivää tilauksesta.

Varainhankinta sujuu nopeasti ja vaivattomasti kun tilaatte suoraan sopivan määrän herkkuja = myyntiaika pysyy lyhyenä, kun antaa tuotteet asiakkaille heti kaupanteon yhteydessä.

Tarjous: Kultakampanja 500 pussia metrilakuja

- Esimerkki 25 myyjää: Kun 500 pussia jaetaan tasaisesti kaikille myytävää tulee 20 pussia / hlö.

- Kaupanpäälle 90 kpl irtomakeispusseja (250 g/ pss) ja 25 kpl varainhankintamitaleja. Mitali on kiva lisä myyjille ja huomionosoitus ahkeruudesta sekä tiimihengestä.

- Maksuaikaa 30 päivää

- Myyntikampanjan tuotto 2000 €

Ennakkomyynti

Toinen vaihtoehto on ennakkomyynti myyntikuvaston avulla.

a) Tilausten kerääminen ennakkoon myytikuvastojen avulla. Tilaa myyntikuvastoja 2 kpl / myyjä, jolloin kuvastoa on helpompi kierrättää eri paikoissa, esim. työpaikoilla.

b) Hyvä myyntiaika on noin 2-4 viikoa. Tämän jälkeen vastuuhenkilö kerää myyntilistat ryhmältä ja tekee koontitilauksen kaupastamme (voitte tilata juuri tarvitsemanne määrän kutakin herkkua)

c) Myös ennakkomyynteihin saa tarjousedut, kun myynti ylittää pronssi-, hopea-, kulta- tai timantti-tason

- Toimitusaika on noin 1-5 arkipäivää tilauksesta.
- Laskulla on maksuaikaa vähintään 14 vrk tuotteiden toimituksesta. Näin ehditte hyvin jakamaan tuotteet asiakkaille ja keräämään maksut ennen kuin laskussa on eräpäivä.

Haluatteko aloittaa ennakkomyynnin?

Tilaa Herkku & Lakritsa myyntikuvastot tästä

Esimerkki myynnistä:

Jos ryhmässänne on esimerkiksi 20 myyjää ja jokainen myy

- 5 pussia metrilakuja
- 5 herkkusalkkua
- 10 keksiämpäriä

= ansaitsette yhteensä 2000 € tuottoa

Tarvitsetteko apua varainhankinnan toteuttamiseen? Lue vinkkimme onnistuneeseen kampanjaan. Mukana myös ohjeistus vanhemmille.