Miksi kannattaa valita Herkku & Lakritsa varainhankinnan kumppaniksi ?

Kotimaisia herkkuja varainhankintaan

Suomalaisena yrityksenä haluamme olla tukemassa koululuokkia ja urheilujoukkueita suomalaisilla tuotteilla. Voimme olla ylpeitä siitä, että noin puolet herkkumyyntimme tuotteista on kotimaisia! Haluamme että varainhankinta on hauskaa, helppoa ja tuo onnistumisen kokemuksia. Kun tuotteet ovat haluttuja, helposti myytäviä ja järkevän hintaisia, mitä muuta voi odottaa?

Laadukkaat ja myyvät tuotteet

Saatte meiltä varainhankintaan laajan valikoiman herkkuja. Mielestämme parhaita tuotteita ovat sellaiset, jotka innostavat myyntikampanjaan mukaan mahdollisimman monta, ja jollaisen asiakkaanne haluaa oikeasti ostaa. Monet asiakkaamme kertovat, että herkkumme viedään suorastaan käsistä! Lisäksi pakkaukset ovat reilun kokoisia -rahalle vastinetta.

Kaikenikäisten on helppoa osallistua myyntiin

Herkkuja on helppoa ja mukavaa myydä. Herkkujen myynti ei vaadi erityisosaamista, jonka vuoksi myös lasten on helppoa osallistua varainhankintaan. Näin kampanjasta tulee koko perheen projekti (varainhankinta ei jää vain vanhempien / huoltajien vastuulle). Esimerkiksi lapset innostuvat kovasti metrilakuista, koska ovat itse ostaneet niitä, ja tietävät mistä on kyse.

Järkevä hinta ja kannustava 40 %:n myyntivoitto

Herkkumme ovat markkinahintaisia, eli asiakkaanne eivät maksa ylihintaa vaikka ostavat tuotteen varainhankinnasta. Meille on tärkeää että myös teidän asiakkaanne ovat tyytyväisiä ostokseensa, ja haluavat ostaa uudestaan kun seuraavan kerran teette myyntikampanjan. Tarjoamme ryhmällenne huippuansion, vähintään 40 % myynnistä, metrilakuista, kekseistä ja toffeesta tuottonne on 4 € ja Herkkusalkusta 8 €.

Jotain uutta ja erilaista jolla erotutte joukosta

Metrilaku on harvinaista herkkua, jota saa vain toreilta, huvipuistoista yms. ja siksi erittäin haluttu. On hauskaa että sekä aikuiset että lapset innostuvat tästä tuotteesta yhtä paljon! Herkkusalkku on ensimmäinen ja ainoa laatuaan koko Suomessa, jota saa yksinoikeudella vain meiltä. Herkkusalkku on uskomattoman hieno tuote, vaikka itse sanommekin!

Tarjoukset ja palkinnot

Haluamme olla mukana auttamassa sekä edistämässä tavoitteidenne saavuttamista. Tästä syystä tarjoamme asiakkaillemme etuja, esimerkiksi erilaisia tarjouskampanjoita.

Asiakastyytyväisyys

Meillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita! Useilla koululla ja seuroilla yhteistyö kanssamme on jatkunut vuosia herkku- ja paperimyynnin parissa. Saamme usein kiitosta ystävällisestä ja sujuvasta palvelusta, nopeista toimituksista sekä joustavuudesta. Ja hyvänmakuisista herkuistamme!