Metrilaku

- Se aito, kotimainen Makulaku metrilaku
Supersuositut Makulaku metrilakut luokkien ja joukkueiden varainhankintaan
Metrilakujen avulla varainhankinta on astetta mukavampaa, onhan kyse harvinaisesta herkusta, jota perinteisesti myydään vain mm. markkinoilla. Nyt lakut ovat saatavilla herkullisina 10 kpl pusseina! Lakupussien avulla esim. luokkaretkikassan kartuttaminen on helppoa: ansaitsette jokaisesta myydystä pussista 40 %, eli 4 € ryhmänne hyväksi.
Metrilakuja on saatavilla kaksi erilaista pussia: Metrilaku Originalmix ja kirpsakka uutuus Metrilaku Kirpeämix.
Metrilaku Originalmix
Tämä herkullinen lakupussi vie kielen mennessään! Perinteinen sekoituksemme on todellinen hitti, ja se sisältää 10 kpl suosituimpia makuja: mansikka, banaani, omena, suklaa, toffee, noitaputki, salmiakki-vadelma, minttu, kirsikka, cola. Sisältö saattaa vaihdella.
Myyntihinta 10 €, ostohinta 6 € ja tuotto 4 €
Metrilakut on pakattu tyylikkäseen Makulakun logolla varustettuun pussiin. Pussin takana on etiketti josta löytyy tuotetiedot.
Metrilaku Kirpeämix
Ihanan kirpeä uutuusmaku! Sisältää 10 kpl kirpeitä hedelmälakuja ja salmiakkia: banaani, cola, mansikka, omena, vadema, vesimeloni, sateenkaari, mansikka täytelaku, omena täytelaku sekä salmiakki täytelaku. Sisältö saattaa vaihdella.
Myyntihinta 10 €, ostohinta 6 € ja tuotto 4 €
Metrilakut on pakattu tyylikkäseen Makulakun logolla varustettuun pussiin. Pussin takana on etiketti josta löytyy tuotetiedot.
Miksi metrilaku on helppo tuote varainhankintaan?
Lakupussit ovat helppo tuote kaikenikäisten varainhankintaan. Pussien myynti ei vaadi erityisosaamista, koska asiakkaat yleensä tietävät mitä ovat ostamassa, koska tuote on entuudestaan tuttu esim. markkinoilta. Lapset ja nuoret innostuvat tämän tuotteen myynnistä, koska tietävät mistä herkusta on kyse! Metrilaku on harvinaista herkkua jota ei myydä marketeissa, joten pussit on kaupattu hyvin nopeasti. Ja ennen kaikkea, tämän tuotteen asiakkaanne haluaa ostaa.
Markkinahintainen tuote 40 % myyntivoitolla
Metrilaku on järkevän hintainen. Asiakkaanne eivät maksa ylihintaa, vaan saman tutun hinnan kuin esim. torilta ostaessaan. Pussin myyntihinta on 10 €, eli 1 € / laku. Myyntivoitto pussista on 4 €. Tällä tuotteella pääsette helposti huipputienesteille!
Kotimaista laatua pakattuna hienoihin pusseihin
Makulakulogo on tae kotimaisesta laadusta! Pussimme pakataan tilauksesta, joten lakumme ovat herkullisia kun jaatte pussit asiakkaillenne. Kotimaisuus on tärkeä myyntivaltti, ja onhan tämä pussi aivan suussasulavan herkullinen!
Miten metrilaku varainhankinta toimii?
Lakumyyntiin on kaksi vaihtoehtoa
1. Tilatkaa suoraan sopiva määrä pusseja kts. tarjoukset
Tarjouspaketit sisältävät tietyn määrän lakupusseja. Suoran tilauksen tekemisen etuna on se, että lakupussit voi antaa asiakkaille heti myynnin yhteydessä.
2. Ennakkomyynti
Ennakkomyynnin etuna on se, että pusseja tulee tilattua juuri oikea määrä. Jos päätätte aloittaa ennakkomyynnin, sopiva myyntiaika on noin 2-4 viikkoa.
Päätitte toimia kummin tahansa, toimitamme lakupussit noin 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimituksen jälkeen saatte laskun, jossa on maksuaikaa 14 - 30 päivää. Näin ehditte hyvin jakamaan pussit asiakkaille ja keräämään maksut.
Metrilaku tarjoukset
Tässä voimassa olevat metrilaku tarjoukset. Kuvaa klikkaamalla näet tarkemmat tiedot tarjouksesta. Tällä hetkellä kaikkiin tarjouspaketeihin saa kaupanpäälle irtomakeispusseja ja myyntiin osallistujille varainhankintamitalit.

Metrilaku on hitti! Tehkää niin kuin Kempeleen Ajax Sarkkiranta

P09 joukkue pähkäili varainhankintaa pidemmän aikaa, ja vaihtoehdoista päädyttiin metrilakuihin. Tämä valinta osoittautuikin todella hittituotteeksi! Päätettiin tilata erä, jotta pojat pääsisivät tuotteen kanssa suoraan kaupoille. Lakut suorastaan vietiin käsistä. Tästä johtuen päätimme tilata lisäerän ja suuntasimme kauppakeskukseen, jossa pojat jatkoivat esimerkillistä myyntityötä. Asiakaspalvelu oli todella mahtavaa ja vaivatonta, tunsimme itsemme tärkeiksi asiakkaiksi. Tilauksen tehtyä saimme sähköpostiin tarkan selvityksen tilauksen vaiheista ja toimituksesta. Tuotteet toimitettiin kotiovelle saakka sovittuna ajankohtana, jonka koimme todella vaivattomaksi. Mitä metrilakuihin tulee, ne ovat superherkullisia, tuoreita ja ennen kaikkea kotimaisia. Pussiin on valittu makuja jokaiselle herkkusuulle! Kaupanpäälliskarkit kävivät pojille palkaksi myyntityöstä, iso kiitos niistä! Tulemme varmasti jatkossakin tekemään varainhankintaa lakujen merkeissä.

Kempeleen Ajax Sarkkiranta P09 joukkue

Joukkue myymässä metrilaku varainhankinta

Metrilaku varainhankinta on myös Facebookissa

Tykkää meistä Facebookissa niin saat tiedon arvonnoista ja uusista kampanjoista ensimmäisten joukossa.