Metrilaku varainhankinta

Supersuositut metrilakut luokkien ja joukkueiden varainhankintaan
Metrilakujen avulla varainhankinta on astetta mukavampaa! Pussimme sisältävät aitoa porvoolaista metrilakua, joten kyseessä on erittäin haluttu herkku. Pussi sisältää 10 kpl toinen toistaan herkullisempia metrilakuja. Myykää kympillä, saatte tuottoa 4 € jokaisesta pussista. Asiakkaanne eivät maksa ylihintaa, vaan saman tutun hinnan kuin esim. torilta ostaessaan.
Lakupussit ovat helppo tuote kaikenikäisten varainhankintaan. Pussien myynti ei vaadi erityisosaamista, koska asiakkaat yleensä tietävät mitä ovat ostamassa, koska tuote on entuudestaan tuttu esim. markkinoilta. Lapset ja nuoret innostuvat tämän tuotteen myynnistä, koska tietävät mistä herkusta on kyse! Metrilaku on harvinaista herkkua jota perinteisesti myydään mm. vain toreilla, joten pussit on kaupattu hyvin nopeasti.
Metrilakuja on saatavilla kaksi erilaista pussia, joita saa vain meiltä: Metrilaku Originalmix ja kirpsakka uutuus Metrilaku Kirpeämix.
Metrilaku Originalmix
Tämä herkullinen lakupussi vie kielen mennessään! Perinteinen sekoituksemme on todellinen hitti, ja se sisältää 10 kpl suosituimpia makuja: mansikka, banaani, omena, suklaa, toffee, noitaputki, salmiakki-vadelma, minttu, kirsikka, cola. Sisältö saattaa vaihdella.
Myyntihinta 10 €, ostohinta 6 € ja tuotto 4 €
Metrilaku Kirpeämix
Ihanan kirpeä uutuusmaku! Sisältää 10 kpl kirpeitä hedelmälakuja ja salmiakkia: banaani, cola, mansikka, omena, vadema, vesimeloni, sateenkaari, mansikka täytelaku, omena täytelaku sekä salmiakki täytelaku. Sisältö saattaa vaihdella.
Myyntihinta 10 €, ostohinta 6 € ja tuotto 4 €
Miten metrilaku varainhankinta toimii?
Lakumyyntiin on kaksi vaihtoehtoa: suoramyynti ja ennakkomyynti
1. Tilatkaa suoramyyntiin sopiva määrä lakupusseja
Metrilakuista on saatavilla neljä erikoista Bonustasoa Pronssi-, Hopea-, Kulta- ja Timantti, joista Hopeakampanja on suosituin. Valmiiden kampanjoiden avulla teidän on helppoa tienata ryhmällenne 600-4000 € rahaa simppelillä systeemillä:
  • Tehkää tilaus, jakakaa tuotteet asiakkaille ja kerätkää tuotto.
  • Ette tarvitse rahaa etukäteen. Maksuaikaa saatte 30 päivää, joten teillä on hyvin aikaa kerätä maksut.
  • Halutessanne voitte aloittaa myynnin ennakkoon ennen toimitusta. Näin osa tuotteista on myyty etukäteen.
  • Kampanjan voitte varata vaikka heti, ja halutessanne sopia toimituksen myöhemmälle ajankohdalle. Normaali toimitusaikamme on noin 1-5 arkipäivää.
  • Mahtavat myyntibonukset, joilla voitte palkita ahkerat myyjät.
2. Ennakkomyynti
Ennakkomyynnin etuna on se, että pusseja tulee tilattua juuri oikea määrä. Jos päätätte aloittaa ennakkomyynnin, sopiva myyntiaika on noin 2-4 viikkoa.
Päätitte toimia kummin tahansa, toimitamme lakupussit noin 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimituksen jälkeen saatte laskun, jossa on maksuaikaa 14 - 30 päivää. Kaikkiin suoriin tilauksiin tulee automaattisesti 30 päivää maksuaikaa. Näin ehditte hyvin jakamaan pussit asiakkaille ja keräämään maksut.
Metrilaku varainhankinnan avulla onnistutte!
Liity yli 1000:n luokan ja joukkueen joukkoon!