Metrilaku varainhankinta

Supersuositut metrilakut luokkien ja joukkueiden varainhankintaan
Metrilakujen avulla varainhankinta on astetta mukavampaa! Pussimme sisältävät aitoa porvoolaista metrilakua, joten kyseessä on erittäin haluttu herkku. Pussi sisältää 10 kpl toinen toistaan herkullisempia metrilakuja. Myykää kympillä, saatte tuottoa 4 € jokaisesta pussista.
Metrilakuja on saatavilla kaksi erilaista pussia, joita saa vain meiltä: Metrilaku Originalmix ja kirpsakka uutuus Metrilaku Kirpeämix.
Metrilaku Originalmix
Tämä herkullinen lakupussi vie kielen mennessään! Perinteinen sekoituksemme on todellinen hitti, ja se sisältää 10 kpl suosituimpia makuja: mansikka, banaani, omena, suklaa, toffee, noitaputki, salmiakki-vadelma, minttu, kirsikka, cola. Sisältö saattaa vaihdella.
Myyntihinta 10 €, ostohinta 6 € ja tuotto 4 €
Metrilaku Kirpeämix
Ihanan kirpeä uutuusmaku! Sisältää 10 kpl kirpeitä hedelmälakuja ja salmiakkia: banaani, cola, mansikka, omena, vadema, vesimeloni, sateenkaari, mansikka täytelaku, omena täytelaku sekä salmiakki täytelaku. Sisältö saattaa vaihdella.
Myyntihinta 10 €, ostohinta 6 € ja tuotto 4 €
Miksi metrilaku on helppo tuote varainhankintaan?
Lakupussit ovat helppo tuote kaikenikäisten varainhankintaan. Pussien myynti ei vaadi erityisosaamista, koska asiakkaat yleensä tietävät mitä ovat ostamassa, koska tuote on entuudestaan tuttu esim. markkinoilta. Lapset ja nuoret innostuvat tämän tuotteen myynnistä, koska tietävät mistä herkusta on kyse! Metrilaku on harvinaista herkkua jota perinteisesti myydään mm. vain toreilla, joten pussit on kaupattu hyvin nopeasti.
Markkinahintainen tuote 40 % myyntivoitolla
Metrilaku on järkevän hintainen. Asiakkaanne eivät maksa ylihintaa, vaan saman tutun hinnan kuin esim. torilta ostaessaan. Pussin myyntihinta on 10 €, eli 1 € / laku. Myyntivoitto pussista on 4 €. Tällä tuotteella pääsette helposti huipputienesteille!
Kotimaista laatua
Pussimme pakataan tilauksesta, joten lakumme ovat herkullisia kun jaatte pussit asiakkaillenne. Kotimaisuus on tärkeä myyntivaltti, ja onhan tämä pussi aivan suussasulavan herkullinen!
Miten metrilaku varainhankinta toimii?
Lakumyyntiin on kaksi vaihtoehtoa
1. Tilatkaa suoramyyntiin sopiva määrä pusseja, kts. tarjoukset sivu
Tarjouspaketit sisältävät tietyn määrän lakupusseja. Suoran tilauksen tekemisen etuna on se, että lakupussit voi antaa asiakkaille heti myynnin yhteydessä.
2. Ennakkomyynti
Ennakkomyynnin etuna on se, että pusseja tulee tilattua juuri oikea määrä. Jos päätätte aloittaa ennakkomyynnin, sopiva myyntiaika on noin 2-4 viikkoa.
Päätitte toimia kummin tahansa, toimitamme lakupussit noin 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimituksen jälkeen saatte laskun, jossa on maksuaikaa 14 - 30 päivää. Kaikkiin suoriin tilauksiin / tarjouspaketeihin tulee automaattisesti 30 päivää maksuaikaa. Näin ehditte hyvin jakamaan pussit asiakkaille ja keräämään maksut.
Metrilaku varainhankinnan avulla onnistutte!
Liity yli 1000:n luokan ja joukkueen joukkoon!
Aloita kampanja tästä