Kotimaiset makeiset varainhankintaan

Upea ja uniikki Finlandia Candyn Herkkusalkku

Herkkusalkku on ainoa ja ensimmäinen laatuaan koko Suomessa! Finlandia Candy valmistaa salkun yksinoikeudella meille, joten sitä ei saa mistään muualta. Tässä on erittäin myyvä tuote luokille, joukkueille ja muille ryhmille, jotka haluavat varainhankintaan jotain uutta ja mielenkiintoista.

Mitä salkku sisältää?

Salkku sisältää 10 kpl erilaisia makeispusseja, joten siitä riittää jaettavaa isommallekin porukalle. Runsaasta ja monipuolisesta sisällöstä löytyy herkkuja moneen makuun: mm. Leffa Mix makeisia, suklaakarkkeja, salmiakkia, lakua, marmeladia ja pohjanmaan pastilleja. Salkun sisältö voi vaihdella.

Makeiset valmistuvat Finlandia Candyn Riihikosken ja Suomussalmen tehtailla.

Tuotto 8 € / salkku. Myyntihinta 20 €

Miksi Herkkusalkku on loistava tuote varainhankintaan?

Kotimainen tuote joka käy kaupaksi

Tällä tuotteella erotutte joukosta! Varainhankinta on helppoa tuotteella jollaisen asiakas ostaa mielellään, ja jota on myös kiva myydä. Kukapa ei tykkäisi herkuttelusta, kotimaiset makeiset maistuvat kaikille!

Monta käyttötarkoitusta

Sopii erinomaisesti syntymäpäivälahjaksi tai liikelahjaksi. Lasten syntymäpäiväjuhlissa makeiset käy varmasti kuin kuumille kiville. Salkkua voi käyttää ``aarteena`` aarteenetsinnässä tai siinä voi säilyttää pieniä tavaroita. Salkku sopii myös arpajaispalkinnoksi tai turnauksissa pelaajien palkitsemiseen.

Myyntivoitto 40 %

Myyntivoittonne on huippuluokkaa! Tällä tuotteella saatte tavoitteenne täyteen nopeasti ja vähällä vaivalla.

Tyytyväinen asiakkaamme Ella

Rauhalan koulun pienluokka pääsi luokkaretkelle herkkusalkkujen avulla

Olemme laihialainen pienluokka, joka haluaa lähteä luokkaretkelle. Mietimme pitkään ja hartaasti, mitä tuotetta lähdemme myymään kartuttaaksemme retkikassaa. Valitsimme tuotteeksi herkkusalkut, koska ovat kotimaisia sekä helposti kuljetettava salkku näytti hyvältä.

Varainhankinta oli menestys! Tuotteet menivät kuin kuumille kiville. Tilasimme ensin varovasti sata, mutta saimme pian tilata toisen sata. Koskaan ennemmin ei ole kevätretkirahat olleet näin nopeasti kasassa! Karkit olivat herkullisia sekä salkuille keksimme uusiokäyttöä. Käytämme jatkossakin Herkku & Lakritsan tuotteita varainhankinnoissamme.

Terveisin opettaja Piia Eerola

Myyntivoittonne on 40 %, joten ansaitsette salkuilla helposti hyvän tuoton. Tässä esimerkissä on 20 myyjää:

Kun jokainen myy 10 salkkua, saatte tuottoa yhteensä 1600 € (tuotto 8 € / salkku)

Tilaa esittelysalkut myyjille ja aloittakaa varainhankinta

Kun aloitatte salkkujen myynnin, suosittelemme tilaamaan kaikille myyjille omat esittelysalkut. Näin teidän on helpompi esitellä asiakkaille salkkua ja sen sisältöä. Lähetämme teille myös myyntiesitteet, joihin voitte kerätä tilauksia.